iedereen kennis laten maken met de Molukse keuken

Koken neemt een belangrijke plaats in de Molukse cultuur. Het is ons met de paplepel ingegoten. De interesse in het bereiden van gerechten werd groter door 12 jaar keukenervaring in restaurant Bandoeng. Het koken voor familie en vrienden werd vanzelfsprekend. Denken in gerechten werd een tweede natuur. Een passie is ontstaan. Koken met liefde, dat is de basis waarmee elk gerecht begint. Dit geeft die extra smaakbeleving waardoor de gerechten zo lekker smaken.

We willen iedereen laten kennismaken met de specifieke Molukse keuken. Catering is dan een logische volgende stap. Haturessy Catering is officieel opgericht in december 2016. De naam Haturessy Rakanyawa vindt zijn oorsprong uit het dorp Hulaliu op het eiland Haruku op de Molukken.

Missie

Haturessy Catering realiseert gerechten met de beste smaakbeleving. Dit ontstaat door het koken met passie en liefde. Gericht op het vervullen van de wensen van de klant, levert Haturessy Catering continue de hoogste kwaliteit en wordt alleen met verse producten gewerkt. Haturessy Catering wordt geïnspireerd door de Molukse eet cultuur, tevreden klanten en haar passie voor koken.

Visie

Haturessy Catering wil de Molukse keuken laten voortbestaan. Met specifieke Molukse gerechten willen we iedereen laten meegenieten wat we vroeger altijd aten met onze ouders. Haturessy Catering wil een inspiratiebron zijn voor iedereen die de Molukse keuken een warm hart toedraagt.